Gott med lite mat

Det finns så mycket gott som man vill äta och ibland är det till och med svårt att veta vad man ska äta för att det finns så mycket att välja på. Ja det är härligt att det finns så mycket som man kan välja bland, det göra det hela lite roligare än om det bara är samma sak varje gång. Så det är ju bara kul att det finns mycket att välja på och det är härligt att man kan prova på mat från alla möjliga håll och kanter.

Bra med variation

Ja och det av olika anledningar, dom säger att det är bra att äta varierat på grund av hälsan. Ja man får i sig olika typer av vitaminer och mineraler tack vare att man äter varierat. Så det är bra att göra det och inte äta samma sak varje dag. Och det är ju härligt att det är bra frö hälsan att äta varierat. Det gör det hela lite roligare. Man kan gå till en asiatisk restaurang i Stockholm ena dagen och sen kan man gå och äta indiskt en andra dag och sen så blir det husman en tredje dag, Ja det  låter ju som en balanserad och härlig matupplevelse. Det kanske får bli något att tänka på och att på så sätt kunna äta lite mer varierat och balanserat.

Det härliga är att man har så mycket att välja på och att det är så gott. Ja det är underbart när det är så och att man längtar till varje måltid som man ska äta, det är härligt och det är så det borde vara för alla att man ska längta till maten och att man ska få äta fin och bra mat varje dag. Det är underbart när det är på det viset och då kan man verkligen njuta.